Tape Ie Lua Itu, pe fa'apefea ona fa'afaigofie le olaga?

Lipine Ie Itu Faaluafa'aogaina alava tete'e e fai ma mea fa'avae ma fa'apipi'i i itu uma e lua i le fa'apipi'i maaleale, ona fa'aamigi lea i se lola ma pepa fa'amalolo.

Faatasi ai ma le meatotino o le ofuina teteʻe, pipii maualuga, fetuutuunai ma faigofie ona saeia. Lelei i le pipii i luga o mea talatala ma pa'u ese e aunoa ma se kelu totoe.

Fa'aaoga lautele i le fa'apipi'iina o kapeta, teuteuga o le fa'aipoipoga, feso'ota'iga mea u'amea, su'i ie, fa'amauina laina fa'amau, fa'amaufa'ailoga ma fa'amau, ma isi.

P1

O le mea moni, e tele isi faʻaoga e faʻafaigofie ai le olaga.

E masani ona mafatia tagata i umukuka leaga. Pepa solo, solo susu ma totigilima sa i soo se mea ma o le kapoti tatala sa pefu. O lo'o iai fo'i pusa 'oti e tetete pe a toso matala le atigi pusa ona e le o sa'o le lapopo'a, ma le pisapisao fa'afefe. O nei mea laiti e mafai ona faʻaleagaina ai lou fiafia i le taumafai e fai se taumafataga tele i nisi taimi.

Talitonu mai ia te aʻu, faʻaaoga le lipine lea ma sui lau umukuka.

Tuu le mea faapipii i tua o afifi pepa solo, solo, ma totigilima ma faapipii i puipui, faitotoa o le kapeneta, po o soo se mea e te lagona ai le mafanafana.

Tuu le mea faapipii i le pito i lalo o le pusa tipi ma faʻapipiʻi i totonu o le pusa, o le a le toe pisa.

Na'o le tu'u o le lipine i pito ona tu'u lea i luga o se fasi ie talafeagai. O lenei mea o le a faʻaitiitia ai le tele o le pefu ma e mafai foi ona faʻaaogaina e fai ma teuteuga.

E uiga i lena kapoti pefu, o taimi uma e te fufulu ai, e tatau ona e aveese uma mea o loʻo i totonu, ia na o le fai o se pupuni laʻititi mo ia.

P2

Ia, tatala lou mafaufau ma fa'aoga le lipine i totonu o le faleta'ele, potu malolo, ma le potumoe.

E mafai ona e fa'apipi'i le fagu i luga o le laulau e ono tu'ia, fa'apipi'i le ie laulau po'o ie e fealua'i i taimi uma, tu'u le lapisi i le mea e tatau ona i ai, ma fai se tama'i teuteuga mo le masini tamea.

E te iloa, o le a ou faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai le solo solo e masani ona see ese, aua e lelei foʻi le pipii i luga o luga o luga.

P3

E faigofie ona saeia e aunoa ma se toega, o le a le tuua ai oe i le faʻalavelave o le kilia o kelu pe a uma ona faʻaoga.

P4

Fujian Youyi Adhesive Tape Group na faavaeina i le 1986, o se taʻutaʻua o loʻo tuʻuina atu oloa faʻapipiʻi i Saina. E mafai ona matou faʻavasegaina lapopoa eseese ma lanu e tusa ai ma manaʻoga o tagata faʻatau, sau e fesili nei.

Mo tele oloa, fa'amolemole mulimuli i la matou upega tafa'ilagi!

P5

 


Taimi meli: Me-15-2023