Su'esu'ega fa'atupuina i le lumana'i o alamanuia fa'apipi'i

01 Ituaiga masani o lipine

O le lipine fa'apipi'i e aofia ai vaega e lua: o mea fa'avae ma le fa'amau. E ala i le fusifusia, e lua pe sili atu mea motumotu e fesootai faatasi. Fa'apipi'i fa'apipi'i e tusa ai ma lona aoga ma le matafaioi e mafai ona vaevaeina i: fa'apipi'i vevela maualuga, fa'apipi'i fa'alua itu, lipine fa'amau, fa'apipi'i fa'apitoa, fa'apipi'i ma'ale'ale mamafa, lipine fa'apipi'i oti, lipine fa'apipi'i, ese'ese le aoga ma le matafaioi. mo manaoga eseese tau alamanuia.

Ole pito i luga ole laina ole alamanuia lipine a Saina o le gaosiga ma le faʻaogaina o ituaiga eseese o mea mataʻutia, o mea masani masani ole BOPP, PE, PVC, mea PET; O le ogatotonu o le filifili alamanuia mo le gaosiga o lipine, gaosiga ma fa'atau oloa; E tusa ai ma le faʻaogaina i lalo, o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi e faʻavasegaina i vaega eseese ma faʻasalalau lautele i le tele o alamanuia ma fanua lautele. O lona maketi fa'aoga fanua o le tele o teuteuga faufale, gaosiga o ta'avale ma le matagofie o ta'avale, gaosiga fa'aeletoroni ma eletise, faletusi a le ofisa, afifiina, oloa fa'afoma'i ma tumama ma isi pisinisi.

02  Tulaga i le taimi nei o pisinisi lipine pipii i Saina

I le taimi nei, o le tulaga lautele o le atinaʻeina o pisinisi lipine faʻapipiʻi a Saina e matua tutusa lava ma le tulaga maualuga faavaomalo. O se vaega o le tele ma le lapopoa-tele gaosi lipine, faasolosolo malie mai Europa ma le Iunaite Setete ma isi atunuu atiaʻe ma itulagi e faʻafeiloaʻi ai se vaega o le gaosiga o mea faʻapipiʻi ma gaosiga masini ma tekinolosi, ma i luga o le faʻavae o le gaogao ma absorption, ma tutoʻatasi fou. suʻesuʻega ma le atinaʻeina o se vaega o le latalata i tulaga maualuga faavaomalo ma le gaosiga o le gaosiga ma le gaosiga o tekinolosi ma meafaigaluega faʻatasi ma uiga Saina, ma faasolosolo malie ona faia a tatou mea faʻapipiʻi ma gaosiga tekinolosi i luga o se tulaga fou, Lata i le tulaga maualuga faavaomalo.

 

03 Maketi i le lumana'i o alamanuia fa'apipi'i

Faatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o le tamaoaiga ma le faʻaleleia atili o le faasaienisi ma tekinolosi, ua avea Saina ma tagata gaosi oloa gaosi oloa ma tagata faʻatau. I le gasologa o tausaga, o loʻo faʻatupulaia i se fua faʻaletausaga maualuga. Aemaise lava, faʻapipiʻi faʻapipiʻi, ata puipui ma faʻapipiʻi e faʻaaogaina lautele i mea tau eletise, fesoʻotaʻiga, afifiina, fausiaina, fai pepa, fafie, aerospace, taavale, textile, metallurgy, gaosiga masini, alamanuia faafomaʻi, ma isi pisinisi pipii ua avea ma taua ma alamanuia malosi i pisinisi kemisi a Saina.

E le gata i lea, o le taua o galuega "faʻatoʻaga, nuʻu i tua ma faifaʻatoʻaga" o le a faʻatinoina i se taimi umi, lea na tatalaina ai se maketi lautele mo se taimi umi mo galuega faʻapipiʻi a Saina. O mea fa'apipi'i fa'apipi'i ta'avale o se ituaiga fa'atupu vave, lea e feso'ota'i vavalalata ma le fa'avavevave o le atina'eina o pisinisi tau ta'avale a Saina. O pisinisi tau taavale o le poutu lea o le tamaoaiga o le atunuu o Saina. O le gaosiga ma le fa'atauga o taavale a Saina e tele, ma e fa'aosoina ai fo'i le fa'atumauina ma fa'atumau le atina'eina o alamanuia fa'apipi'i.

 

04Lipoti pipi'i i le lumana'i au'ili'iliga o le atina'eina o alamanuia

01)

O mea fa'apipi'i fa'apipi'i lautele o le a fa'agesegese

O pisinisi lipine pipii a Saina talu mai le suiga ma le tatalaina o le 1980s, ua silia ma le 30 tausaga o atinaʻe. I le sefulu tausaga muamua, o le malosi o le manaoga o le fale gaosi oloa faʻapipiʻiina na faʻalauiloaina le maualuga o tupe mama o le alamanuia faʻapipiʻi faʻapipiʻi lautele, o lea na tosina mai ai le tele o tupe faavae i totonu ma fafo e auai. Na'o tausaga talu ai nei, i le aluga o taimi, o le fa'apipi'i fa'apipi'i lautele fa'apitonu'u (e pei o le BOPP fa'apipi'i fa'apipi'i, PVC lipine eletise, ma isi) fa'asolosolo fa'atumuina le maketi o alamanuia, maketi fa'apisinisi fa'apipi'i lautele fa'apitonu'u e latalata i pisinisi fa'atauvaga atoatoa, mea fa'apitoa o oloa, alamanuia. ua ulufale atu i le vaitau o tupe mama laiti, o le a faagesegese le tuputupu aʻe o oloa lipine faʻapipiʻi lautele.

02)

Puipuiga o le si'osi'omaga ma oloa fa'atekonolosi maualuga o le a fa'afeiloa'i avanoa tau atina'e

O mea fa'apipi'i e a'afia i fa'aputuga polymer organic ma o se tasi o mea taua mo le gaosia o mea fa'apipi'i. O le atinaʻeina o faʻapipiʻi i le lumanaʻi o le puipuiga o le siosiomaga vevela vevela, vai - faʻavae ma solvent - faʻapipiʻi saoloto. I le lumana'i adhesives o le a maualalo le filogia adhesives faavae vai ma adhesives liusua vevela mo le autu, adhesives puipuiga o le siosiomaga o le a faasolosolo popularized. I le faʻaopoopoga, faʻatasi ai ma le atinaʻeina o le maketi o pisinisi, faʻapipiʻi faʻaeletoroni faʻapipiʻi ma nisi o mea faʻapipiʻi faʻatasi ma galuega faʻapitoa e pei o le maualuga o le vevela vevela, fiber tape, o lona manaʻoga o le a vave foi ona tupu.


Taimi meli: Ian-18-2022