Fofo Puipuiga Maualuga Maualuga: PET Green Silicone Tape

YOURIJIU High Temperature PET Green Protection lipine

PET lanumeamata lipine o se ituaiga o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi e faia mai le PET ata ma se faʻapipiʻi silikoni. E masani ona faʻaaogaina i talosaga e manaʻomia ai le maualuga o le vevela, vailaʻau faʻamaʻi, ma le aveeseina mama. O le lanu lanumeamata o le lipine e masani ona faʻaaogaina mo le faigofie ona iloa ma le eseesega mai isi ituaiga o lipine.

 

Green PET lipine e masani ona faʻaaogaina i alamanuia e pei o mea faʻaeletonika, paʻu paʻu, PCB (tusi lolomi laupapa) masking, ma isi talosaga e manaʻomia ai se lipine maualuga ma mea faʻapitoa. O lona tete'e vevela ma uiga aveese mama e talafeagai mo le ufiufi ma le puipuiga i le taimi o faiga e pei o le soli, paʻu paʻu, ma isi talosaga maualuga-vevela.

O faʻaoga o le PET tape lanu meamata e aofia ai:

Pa'u pa'u:Green PET lipine e masani ona faʻaogaina mo le ufiufi ma le puipuiga i le taimi o le faʻapipiʻiina o le paʻu ona o le maualuga o le vevela ma le faʻamamaina o meatotino.

gaosiga faaeletonika:E faʻaaogaina mo le faʻapipiʻiina ma le puipuia o mea faʻaeletoroni i le taimi o le faʻapipiʻiina ma isi gaioiga gaosiga.

ufiufiina o le PCB (lolomi laupapa matagaluega):Green PET lipine e talafeagai mo le masking ma le puipuia o vaega patino o PCBs i taimi eseese gaosiga ma faʻapotopotoga faʻagasologa.

Ufiufi maualuga-vevela:E faʻaaogaina i faʻaoga e manaʻomia ai le maualuga o le vevela ma le aveeseina mama, e pei o taavale afi, aerospace, ma isi gaioiga faʻapisinisi.

 

Fa'aoga sa'o le lipine PET lanu meamata:

Ia mautinoa o loʻo mama le pito i luga ma leai ni palapala, suauʻu, poʻo le susu aʻo leʻi faʻaogaina le lipine.

Fa'apipi'i ma le fa'aeteete le mea fa'apipi'i i le vaega e mana'omia ona ufiufi pe puipui, fa'amautinoa o lo'o pipii mau ma sologa lelei.

Pe a aveese le mea faapipii, fai ma le faaeteete ma lemu e aloese ai mai le faaleagaina o le pito i luga poʻo le tuʻu ai o soʻo se mea pipii o totoe.

 

Pe a filifilia le PET lipine lanumeamata lelei lelei, mafaufau i mea nei:

Tete'e o le vevela:Ia mautinoa e mafai e le lipine ona tatalia manaoga faapitoa o le vevela o le faʻaoga faʻamoemoeina.

Malosi fa'apipi'i:Su'e se mea fa'apipi'i o lo'o i ai se mea fa'apipi'i malosi e maua ai le so'oga mautu ma le aveese mama.

Tete'e i vaila'au:Mafaufau i le siosiomaga kemikolo o le a faʻaaogaina ai le lipine ma filifili se lipine e ofoina atu le tetee talafeagai.

Fegalegaleai:Ia mautinoa o le lipine e fetaui ma mea i luga ole laiga ma faiga o loʻo aofia i le faʻaoga.

 

E mafai e pisinisi ona faʻatau le PET tape lanu meamata e ala i laasaga nei:

Fa'ailoa mana'oga fa'apitoa mo le lipine, e aofia ai le tete'e o le vevela, lapo'a, malosi fa'apipi'i, ma le aofa'i e mana'omia.

Su'esu'e ma fa'ailoa tagata ta'uta'ua fa'atau oloa po'o le gaosiga o lipine PET lanu meamata.

Talosaga mo faʻataʻitaʻiga poʻo faʻamatalaga o oloa ina ia mautinoa o loʻo fetaui le lipine ma manaʻoga a le atinaʻe.

Maua mai upusii mai le tele o sapalai e fa'atusatusa tau, tulaga lelei, ma tu'utu'uga tu'uina atu.

Mafaufau e faʻavae se mafutaga umi ma se faʻatau oloa faʻalagolago e faʻamautinoa le lelei ma le sapalai.

 

I le aotelega, e fa'atauaina le lipine PET lanu meamata ona o lona gafatia e tatalia le maualuga o le vevela, tu'u mama e aunoa ma le tu'ua o toega, ma ofoina atu vaila'au fa'atosina, ma avea ai ma filifiliga sili mo le tele o mea tau pisinisi.

Na faavaeina ia Mati 1986,Fujian Youyi Fa'apipi'i Fa'apipi'i Vaega ua alia'e mai ose atina'e fa'aonaponei fa'aolaola, e aofia ai le tele o fa'alapotopotoga eseese, e aofia ai mea fa'apipi'i, ata tifaga, fai pepa, ma vaega o vaila'au. Faatasi ai ma se tautinoga mausali i mea fou, tulaga lelei, ma le faʻalauteleina o le lalolagi, ua faʻatuina e le Youyi Group se fesoʻotaʻiga tele o faʻavae gaosiga ma maketi maketi, faʻamalosia lona tulaga o se taʻitaʻi i le alamanuia. O lenei taʻiala faʻapitoa e suʻesuʻe i le faigamalaga mataʻina ma taunuʻuga a Youyi Group, faʻaalia lona tuuto le maluelue i le tulaga lelei, faʻalauteleina gafatia gaosiga, ma le manuia i maketi faavaomalo.

O se Talatuu o Faiga Fou ma le Lelei

Talu mai lona amataga, o Youyi Group o loʻo i luma o le faʻafouga ma le lelei, faʻaauau pea ona tuleia tuaoi o mea e mafai ona ausia i mea faʻapipiʻi ma pisinisi faʻapitoa. Faatasi ai ma le taulaʻi atu i le faʻalauteleina ma le faʻalauteleina, ua faʻalauteleina le vaega i se atinaʻe tele, faʻamaualuga le malosi o le auai i vaega eseese, e aofia ai mea faʻapipiʻi, gaosiga o ata, fai pepa, ma fale kemisi. O lenei fa'avasegaga fa'apitoa ua le gata ina fa'amalosia ai le fa'agaioiga o le vaega ae ua fa'atūina ai fo'i ose malosiaga mata'utia i le maketi.

Fa'ateleina Gafatia Gaosi ma le Atunu'u i le Atunu'u

O le tautinoga a le Youyi Group i le tulaga lelei o galuega o loʻo faʻamamafaina e le tele o atinaʻe gaosiga, e aofia ai le 20 faʻaupuga faʻaonaponei faʻaonaponei o loʻo faʻatulagaina i totonu o itulagi autu i Saina. O le lautele lautele o nei fale gaosiga e aofia ai se vaega mataʻina o 2.8 sikuea kilomita, fale i luga o 8000 tagata faigaluega faʻapitoa e faʻamaoni i le lagolagoina o tulaga le maluelue a le vaega o le lelei ma le fou.

O le tautinoga le maluelue a le vaega i le alualu i luma faatekinolosi o loʻo faʻaalia i lona faʻapipiʻiina o le sili atu i le 200 laina gaosiga faʻapipiʻi maualuga, faʻatulagaina Youyi Group o se pito i luma i le alamanuia. O lenei atina'e mata'utia o le gaosiga o lo'o avea o se fa'amaoniga o le tu'ufa'atasia o le vaega i le tulaga lelei o le fa'agaioiga ma lana sailiga faifaipea o mea fou ma le lelei.

Ausia i le Lalolagi ma Manuia Faava-o-malo

O le manuia mata'utia a le Youyi Group e o'o atu i tua atu o ana galuega i totonu o le atunu'u, fa'atasi ai ma lana lava fa'ailoga, YOURIJIU, ma fa'aulufale mai i le maketi fa'avaomalo. O le fa'asologa o oloa a le fa'ailoga ua fa'aigoaina fa'asalalauga lautele ma ua tula'i mai o ni tagata fa'atau oloa, maua ai se ta'uta'ua iloga i Asia i Sautesasae, Sasa'e Tutotonu, Europa, ma Amerika, e ova atu i le 80 atunu'u ma itulagi. O lenei manuia faʻavaomalo o se faʻamaoniga o le faʻamaoni le maluelue a le vaega i le tulaga lelei, faʻafouina, ma le faʻamalieina o tagata faʻatau, faʻamalosia lona tulaga o se taʻitaʻi o le lalolagi i pisinisi.

O le faigamalaga mataʻina a Youyi Group mai lona amataga i le 1986 faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o atinaʻe gaosiga, o le tuʻufaʻatasia o le tuʻufaʻatasia i le lelei, ma le manuia i maketi faʻavaomalo, o Youyi Group o loʻo tu o se faʻailoga o le faʻaogaina lelei ma se faʻataʻitaʻiga i le alamanuia.


Taimi meli: Mati-15-2024