Auala e iloa ai se lipine acrylic lelei

I le faagasologa o suesuega, atinae ma le gaosiga ofa'amau fa'amau , o a itu e tatau ona faʻataʻitaʻiina se taʻavale o le lipine maualuga e faʻamautinoa ai o loʻo faʻamaonia meatotino faaletino o le oloa? O nisi nei o stepare stable.s o le FUJIAN YOUYI GROUP e faʻataʻitaʻi ai oloa faʻapipiʻi e faʻamautinoa ai ona uiga faaletino.

1、 Su'ega viscosity lipine akrilic - Su'ega malosi pa'u malosi
Le malosi e manaʻomia mo le faʻapipiʻi faʻamalosi faʻatasi ma se vaega masani e paʻu mai le ipu suʻega i se saoasaoa faʻapitoa ma le tulimanu i lalo o se siosiomaga vevela. E masani lava, 90 ° pa'u malosi su'ega ma 180 ° pa'u malosi su'ega e su'eina.

1

2、 Su'ega tu'ufa'atasiga o le lipine fa'akomepiuta - su'ega malosi o le solo
O le taimi e mana'omia mo se vaega masani o le fa'apipi'i-ma'ale'ale e fa'ase'e ese mai le ipu su'ega pe a uma ona utaina i se uta faifaipea i lalo o se si'osi'omaga o le vevela. Ole su'ega masani ole 20 minute ma le 72 itula.

2

3、Su'ega fa'atasi o le lipine fa'akomepiuta - su'ega malosi o le sele malosi
Le malosi e manaʻomia pe a faʻafefete le faʻapipiʻiina o le mamafa ma le vaega masani mai le ipu suʻega i se saoasaoa faifaipea i lalo o se siosiomaga vevela faapitoa.

3

4、 Su'ega muamua adhesion
I le faʻaaogaina o le auala taʻavale polo, o le viscosity muamua o le faʻataʻitaʻiga e faʻataʻitaʻiina e ala i le faʻapipiʻiina o le lipine faʻapipiʻi i le polo uʻamea pe a oʻo i le polo uʻamea ma le faʻapipiʻi o le faʻataʻitaʻiga lipine faʻamalosi e maua se fesoʻotaʻiga puʻupuʻu ma sina mamafa.

5

5、 Suʻega maualuga o le vevela ma le susu
Ole masini su'esu'e maualuga ma le maualuga ole susū e fa'atatau ile su'ega fetu'una'i ole lipine ma'ale'ale i le taimi e teu ai, felauaiga ma fa'aoga ile maualuga ma le maualalo ole vevela ole si'osi'omaga susu ma le vevela. O se meafaigaluega fa'amaoni fa'ata'ita'iga mo le malulu, fa'afefe vevela, susū ma su'esu'ega fa'amamago o meafaitino eseese ma masini ma fa'ainisinia lelei.

6

6、 Su'ega Tensile (malosi pa'u, malosi sele malosi)
Tensile tester o se meafaigaluega mo le suʻega tensile, lea e masani ona faʻaaogaina mo le tensile, faʻamalosi, punou, paʻu, sele ma saeia suʻega o mea e le o ni uʻamea e pei o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi, paʻu, foam sami, mea e le susu, ie e le o lalagaina, ma uaea u'amea, pepa u'amea, ipu u'amea ma u'amea.

7

7、 Su'ega mamafa tautau
Fa'atau sa'o le ipu su'ega fa'atasi ai ma le lipine fa'akomepiuta i luga o le fa'avaa o le su'ega, ma tautau le mamafa o le mamafa fa'atonu i le pito i lalo. Fa'aaoga le fa'aliliuina o le fa'ata'ita'iga pe a mae'a se taimi fa'apitoa, po'o le taimi o le fa'ata'ita'iga e tu'u'ese'ese atoa, ina ia fa'amautinoa le malosi o le lipine fa'apipi'i e tete'e ai le toso ese.

8

8、 Su'ega taofi
O le mataupu faavae o le su'ega fa'amauina lipine: tu'u le fa'ata'ita'iga lipine i se si'osi'omaga vevela e su'e ai le taimi fa'apipi'i o le lipine.
O le su'ega o le malosi o le fa'amauina o le lipine acrylic e fa'atautaia se su'ega fa'amau i luga o le malosi fa'apipi'i o le lipine. I lalo o se uta patino, e otometi lava ona faitauina le taimi taofi o le lipine e faʻamaonia ai le matua o le faʻapipiʻi lipine. Ona o le vevela i totonu o le pusa e mafai ona seti, e mafai ona malamalama i le malosi o le taofiga o le vaega suʻega i siosiomaga eseese.

9

O metotia fa'ata'ita'iga o lo'o i luga o se vaega o le su'ega o le lipine fa'akomepiuta e le FUJIAN YOUYI GROUP, ae le o latou uma. Afai e te manaʻomia le iloa o oloa a le kamupani, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi le ofisa oFUJIAN YOUYI GROUP.


Taimi meli: Iul-06-2022